Fin turnering med de beste helt til slutt som vanlig, med ett unntak i Benjamin Lien, som endte på tredjeplass - meget god innsats av Elverum-gutten.

Turneringen hadde alt fra nesten helt ferske spillere til ei gullrekke eliteutøvere. Både Ole Kristian  Rudshavn og Emil Gangfløt deltok, og begge markerte seg tidlig i turneringen og gikk enkelt til sluttspillet. Veien var noe mer kronglete for Erik og Lars, som begge måtte gå tapersiden, Erik gikk på tidlig tap for nevnte Benjamin og Lars måtte se seg slått av Kim Garmark som storspilte frem til sluttspillet.

Christian Johannessen og Albert Stensrød, begge elitespillere klarte ikke å nå helt opp. Johannessen gikk på tap mot Gavin Powel tidlig i første taperrunde, mens Albert klarte seg nesten til kvartfinalen, men der gikk seieren til Erik Gårdelöf; matchen var jevnt og Erik dro i land 7-6 og kvartfinale. Gavin, som tidligere i turneringen enkelt slo undertegnede, valset nesten over Kim Garmark i kvartfinalen, Ikke bare Kim som ble overrasket der. Marius Nørsterud, den siste kvartfinalist, måtte gi tapt for Benjamin Lien, som tok nok en skalp for dagen. 

Ole Kristian Rudshavn spilte meget godt frem til en noe mer varierende kvartfinale mot Lars Harby, der Ole gikk av bordet med tap på hill-hill. Emil gikk på samme sviende nederlag som Albert gjorde mot Erik, begge sendt ut av Kong Erik.

Benjamin Lien var den med høyst HCP -5 - som klarte å komme helt til de siste fire- der fikk Erik revansje fra tidligere i turneringen, og Benjamin måtte se seg slått etter en glimrende dag på Oslo Biljardsenter.